black 2@512x

O NAMA

Zašto odabrati nas

Višegodišnje iskustvo u čišćenju

Servis za čišćenje "MIP CLEAN" je tvrtka koja vam pruža usluge čišćenja stambenih zgrada, poslovnih prostora, trgovačkih centara, ugostiteljskih objekata. Svi naši djelatnici imaju višegodišnje iskustvo u čišćenju tako da možete imati puno povjerenje u nas.

Naša prednost je što smo doslovno predani poslu koji radimo, vršimo strogi nadzor nad objektom koji čistimo jer težimo ka top kvaliteti usluge koju pružamo. Naša jedina mana je u tome što ne čistimo “ofrlje” nego do zadnjeg detalja.

Individualan pristup u radu s klijentima

Prilagođavamo se vašim potrebama, situaciji na terenu i mogućnostima. Pronaći ćemo optimalno rješenje za vaše probleme. Zašto trošiti novac na skupe renovacije ako profesionalnim čišćenjem možete spasiti staro i postići ugodnost, visok stupanj čistoće i sjaj.

Odgovoran i educiran tim

Odgovoran i educiran tim stoji vam na raspolaganju. Svjesni smo da je vrijeme novac te da uslugu čišćenja treba obaviti temeljito, kvalitetno i u što kraćem roku. Naše je osoblje posebno educirano i osposobljeno za rad sa strojevima i sredstvima koje koristimo.

Profesionalnost i entuzijazam u radu

Raspolažemo s vrhunskim profesionalnim strojevima i sredstvima za čišćenje koji omogućuju da klijentima rješavamo i najtvrdokornija onečišćenja te postižemo vrhunski stupanj čistoće i blistavosti.

Temeljiti u čišćenju

Detaljno i pedantno ćemo očistiti vaše prostore – kafiće, restorane, apartmane, hotele, ordinacije, kino dvorane, skladišta, sportske objekte, fitness dvorane, javne objekte, škole itd. Udahnjujemo novi život, svjež izgled i čistoću vašem tapeciranom namještaju, tapisonima, madracima, kuhinjama, pločicama i podovima.